Star Trek Armada Patch 1.3 Project

Announcements and news by us. Post comments about them here.
1, 2, 3, 4, 5, 6
posted on September 19th, 2011, 5:05 pm
DOCa Cola wrote: I am not sure if i can fix them.
Don't mind. You have other work to do... don't you? Fleetops business and so on ...
posted on September 19th, 2011, 6:52 pm
I checked on my xpS2 and there is no problem
And i have there ram of 3.5GB it's play ok

On win 7 i have 8Gb ram

but i think you must more info about the video card?
posted on September 19th, 2011, 8:08 pm
Very nice. Thank you.
posted on September 19th, 2011, 8:09 pm
DOCa Cola wrote:@jetnova: You should see right away if the patch was installed successful by looking in the right lower corner of the main screen. If you see 1.3.0 written there, everything installed ok

The problems with the graphics come from armada 1 itself. I am not sure if i can fix them. The graphic interface is OLD. Though "only" two years older than that from armada 2, with directx 7 technically still in another world


Ok, I guess it installed then because I do see 1.3.0 in the lower right corner of the main screen.

I don't know what to do about the graphics, even though they were better for me without the patch, game play wasn't perfect then though.

I am not sure what graphics card I have, but I have a Toshiba Satellite L350 Series Laptop, that I got 2 years ago (February 2009 - February 2011). All I know is that I have an Intel Centrino Processor (with the sticker on my pc saying inside tm)

I guess I'll have to hope that I can get my idea of adding the Armada I Campaigns to Armada II working or keep hoping for the camapign to be added to Fleet Ops someday. :)

Well in the mean time, I got Armada II to work on and play. :)
posted on September 20th, 2011, 8:57 am
I can definitely say that it runs just fine on Windows 7 Ultimate x64!  Great job DC!
posted on September 20th, 2011, 10:29 am
for those of you with gfx problems on nvidia cards:
Nvidia made a few bugfixes for some dx7 games.
I helped create a tutorial on how to do it in the freefalcon forum, here.
How to Create an Nvidia Profile to run ffviper.exe with the FalconAF/Gothic2 fix..
I don't have n nvidia card anymore so if someone else could try it? worked perfectly for me in freefalcon.
posted on September 20th, 2011, 10:35 am
if your graphics card doesnt work with fleetops, i wonder if it would be possible to run fleetops using swiftshader? fleetops doesnt have steep graphics requirements, so if you have a fast processor it might get ok performance.

SwiftShader | TransGaming Inc - Broadening the Playing Field
posted on September 20th, 2011, 6:34 pm
it a little more.... i had a update en installed
and now its a little beter....
i got a lote lags...

I have NVIDIA gt230
posted on September 20th, 2011, 7:10 pm
Grate work!  :thumbsup:

Thank you Fo team for all the hours of teddies coding and modeling you do for us to spend less then a second appreciating what it could have taken you possibly hours to create!
posted on September 20th, 2011, 7:47 pm
Ok THAT COOLLLL :thumbsup:
now i have found it now i have the last update of NVIDIA  :shifty:
the othere update was from hmm win7 update list and it seen it was not the last version

So doca the problem is solved!

To the othere people if you have problems
check you last updates of your video card!
posted on September 21st, 2011, 9:30 am
Bonus I can't wait to play though this agin
posted on September 21st, 2011, 2:31 pm
i just played few skirmish games vs AI on my PC without any problems

win7 x64
8GB RAM
Intel Processor
AMD Video card


thank you DOCa Cola!
posted on September 21st, 2011, 5:44 pm
I still have the stretching problem. Tried playing around with hardware acceleration but no luck.
Updated my nvidia drivers to latest version.

Anyone has further ideas?
posted on September 21st, 2011, 6:31 pm
Andre27 wrote:I still have the stretching problem. Tried playing around with hardware acceleration but no luck.
Updated my nvidia drivers to latest version.

Anyone has further ideas?


Did you try following the guide I posted a link to a few posts up?
let me know if it works with Armada :)
posted on September 21st, 2011, 7:03 pm
Bonusbartus wrote:Did you try following the guide I posted a link to a few posts up?
let me know if it works with Armada :)


that's for win 7. I have xp
1, 2, 3, 4, 5, 6
Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron